Værdi til kunderne med Content Marketing

Prismodel efter behov

Fra 0,7,- kr. per ord eller 500,- kr. per time

(ekskl. moms)

Dybdegående research

Vi undersøger emnet grundigt og
garanterer indholdsmæssig høj værdi.

Datadreven tilgang

Kvalitetsindhold baseret på
målgruppe- og søgeordsanalyse.

Skab værdi for din målgruppe og få flere besøgende.
Vi tilbyder en content marketing service, der gennem velskrevet kvalitetsindhold, sikrer dig mere trafik på din hjemmeside, øger din virksomheds troværdighed og giver dit brand mere autoritet.

Derfor behøver din virksomhed content marketing:

Hvad er content marketing?

Content marketing strategi handler i bred forstand om at forme købsadfærd, således kan din virksomhed få mere trafik og øget troværdighed.

Det sker gennem formidling af relevant viden af høj kvalitet, som formår at sælge indirekte.

Det handler om at generere unikt og top notch-content, der er målrettet modtageren og støtter vedkommende i sit engagement i emnet.

Indhold med ægte værdi giver loyale kunder

Tilbydes kunden gratis og nyttigt indhold i fx. velskrevne nyhedsbreve, vidensuniverser, blogindlæg eller vidensartikler, øges sandsynligheden for at de også vil købe over tid.

Når værdien af indholdet er lige i skabet, udstråler virksomheden kvalitet. Da bliver din virksomhed valgt til igen - gang på gang.
Det kan mærkes på bundlinjen.

Fra leads til loyale kunder

Gennem content marketing har du mulighed for at påvirke folk, lige fra interessen er vakt, til at kunden fungerer som ambassadør for dit brand.
Fra øjeblikket interessen for dit brand opstår, har du leads - altså personer, der potentielt kan konvertere til kunder.

Kontakt os ganske uforpligtende.

Content-strategi planlægges og udføres i et tæt samarbejde

Bliv en overbevisende autoritet i din niche med indhold, der leverer direkte værdi til dine besøgende – og indirekte reklame for din virksomhed.

Vi varetager den del af din virksomheds content marketing strategi, der har med tekstarbejdet at gøre, herunder vidensartikler, blogindlæg, how-to-guides, white papers, nyhedsbreve o.l.

Du og din virksomhed ved hvad der er vigtigt for dine kunder, og hvad de efterspørger. Vi bidrager med indsigt i og viden om de forskellige content-typers styrker og svagheder og appel for dit kundesegment.

Derfor går vi ind for høj gennemsigtighed i arbejdet og er i løbende dialog med dig. Du og din virksomhed er med på hele vejen.

Prismodeller på content marketing-tekster

Hos os kan du vælge mellem to prismodeller, når vi skriver dine content marketing-tekster.

Fast timepris (ekskl. moms)

Kr. 500,- per time

Pris per ord (ekskl. moms)

Fra kr. 0,7 per ord

FAQ - Content Marketing

Hvordan bliver min virksomhed top-rangerende på Google?

Nøgleordene her er datadreven content-generering. Google stiller krav til især længden på teksten. Dog er det ikke nok bare at skrive lange tekster. Søgerobotter bliver efterhånden gradvist mere fintfølende; nok til at nedprioritere content af lav kvalitet.

Kvalitetssikringen fra vores side ligger i kombinationen af dybdegående research, målgruppe- og søgeordsanalyse.

Hvad er forskellen mellem SEO-tekster og Content Marketing-tekster?

SEO betyder søgeordsoptimering (Search Engine Optimization) og har primært indvirkning på hvordan tekst (fx landing pages eller kategoribeskrivelser) rangerer i søgemaskinerne. I SEO-tekstforfatning indgår en analyse af søgeord og vendinger, som oftest anvendes i søgemaskinerne.

Content marketing-tekster indbefatter indhold med relevans og værdi for kunderne. Det drejer sig om fx vidensartikler, vidensuniverser, blogindlæg, white papers og nyhedsbreve. I disse indgår en søgeordsanalyse, som skal indtænkes under fremstillingen af teksten. Der er dog meget højere krav til tekstens indholdsmæssige kvalitet i forhold til i SEO-tekster. Content marketing-teksten skal formå at skabe interesse og værdi gennem viden.

På din virksomheds hjemmeside er der derfor stærkt behov for begge. Det handler om at balancere på en knivsæg mellem fastholdelse af interesse fra både søgerobotter og dine kunder.

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Det er svært at sætte en tidshorisont op for, hvor hurtigt dine tekster for alvor begynder at arbejde for dig. Dels tager det tid at opbygge en solid og stabil tiltro hos kunder, dels tager det tid for Google at finde din virksomhed.

Alt mellem 3 måneder og omkring et år er forventeligt.