Copywriting

Tekster, der informerer er ikke det samme som tekster, der sælger.

At finde ud af præcist hvilke ord, der giver jer travlt i butikken, er en videnskab for sig.

Så er det godt at kende en god copywriter.

Det finder du her.

Sprøde, enkle tekster. Kunder i biksen.

Aktiver dine besøgende med klingende, SEO-optimeret copywriting, der passer perfekt ind i dit brand.

Få en copywriter, der taler med jeres stemme, forstår jeres branche og rammer virksomhedens vision. Som var vi en, I havde til at sidde in-house. 

Copywriting, der...

➱ løfter jeres brand.

Content findes overalt. Men når middelmådigheden hersker, så er det kun de spektakulære, der stikker ud.

➱ matcher jeres stemme.

Autentiske stemmer er et friskt vindpust i en tid, hvor alle taler i samme toneleje.

➱ sælger jeres produkter.

God copywriting lukker aftaler. Få direkte indflydelse på fantasien hos jeres leads med krystalklare salgsargumenter.

Copywriting, der får arbejdet gjort.

Alt for mange kommercielle tekster kunne være skrevet med bind for øjnene. Men copywriting, der rent faktisk sælger, kræver alligevel mere end blot at kunne ramme tasterne.

Vi kombinerer ord-jonglering med dybe indsigter i den menneskelige psykologi, og den nyeste videnskabelige forskning i købsadfærd.

Resultatet er ord. Ord, der sælger – til rigtige mennesker.

Copywriting for virksomheder.

Som virksomhed i vækst er jeres behov for content- og copywriting alt andet end statisk. Nye initiativer igangsættes konstant, og jeres nuværende medarbejdere, bureauer og freelancere kan have svært ved at tilpasse sig de skiftende behov, I står med.

Dét, I vil have, er copywriters, der forstår sig på jeres forretning, og som har evnerne til at levere kvalitet i jeres branche. Endnu bedre ville det være, hvis disse ressourcer også kunne tilpasse sig de naturlige behovsudsving, der ofte opstår pludseligt og uforudsigeligt hos jer.

Her kommer vi ind i billedet.

Dit Tekstbureau består af en hård kerne af dedikerede copywritere. Vi leverer en fleksibel Plug&Go-løsning, der matcher og skalerer løbende med jeres behov for sprød content- og copywriting. Jeres forretning skal vi hurtigt få lært at kende – og herfra er det jer, der sidder med styrepinden.

Vi hjælper flere succesfulde virksomheder i Danmark med on-demand-tekster, der får arbejdet gjort. Altid holder vi en høj kvalitetsmæssig standard, og selv de ekstra stramme deadlines gør vi en dyd af at overholde – så det er en ren fornøjelse at arbejde sammen med os.

Her har vi erfaringen

Content-typer, som vi booster.

Brands & websites

Ordene på jeres hjemmeside skal gerne leve op til dét, I tilbyder. Stiller I jer tilfreds med mindre, så forventer jeres kunder tilsvarende af jer.

Blog

En blog kan tiltrække læsere, men de fleste forsvinder hurtigt ud igen. Kvalitet betyder noget – så hæv jer over masserne.

Ghostwriting

Anerkendte brands har taleret hos kunderne – hvis der er pondus i stemmeføringen. Bliv Thought Leader, og få tyngde bag ideerne.

Salg

Copywriting lukker aftaler – og det sker både når produkterne granskes såvel som fra kundens mail-indbakke. Resultaterne måler I på bundlinjen.

samarbejde?

Copywriting on-demand.

Få fængende copywriting, der indprinter krystalklare budskaber hos jeres kunder, matcher jeres stemme, og som lukker aftalerne på stribe.

Et samarbejde med os bygger på et indgående kendskab til jeres forretning og vision – og vi er mere end klar på et indledende møde.

arrow_1.png