Korrekturlæsning - helt enkelt.

Fra kr. 8,-

per 100 ord

(moms inkl.)

Under 24 t. levering

på op til 10.000 ord

Under 0,5%

fejlmargin

Vi har korrekturlæst over 200.000 ord for vores kunder.
Skal du være den næste?

trustpilot-billede

"Professionelt og skarpt. Dittekstbureau.dk var i stand til at hjælpe mig med en hasteopgave til super kvalitet. Kan anbefales, og vil helt sikkert bruge dem igen!"

Abdullah G.

2. februar 2022

Dette inkluderer vi i al vores korrekturlæsning:

Mindst 99,5% fejlfrihed

En helt fejlfri tekst er der ingen, der kan garantere dig. Vi er ærlige, og stolte over, at vi faktisk kan bringe din tekst så tæt på perfektion som nogen korrekturservice.

Tydelige markeringer af rettelser

Hvis din tekst er indeholdt i et Microsoft Word- eller Google Docs-dokument, så returnerer vi en fil, hvor du kan se alle de rettelser, vi har foretaget. Selvfølgelig får du også den “rene” version af filen.

Forslag til forbedringer

Vi vil selvfølgelig ikke skjule det for dig, hvis vi under korrekturlæsningen spotter steder, hvor du kan forbedre din tekst. Vi giver bl.a. feedback på din teksts struktur, argumentation, layout, osv.

Gør et godt indtryk med en fejlfri tekst.

Du opnår bedre resultater med Dit Tekstbureaus korrekturlæsning.

Et fejlfrit sprog giver dig større troværdighed, skaber mere lydhørhed, flere kunder, en bedre karakter – jo, korrekt sprogbrug betyder faktisk mere end mange tror. Ofte er en flot og præsentabel indpakning mindst lige så vigtig i formidlingen som det, vi rent faktisk siger. Jo, med vores korrekturservice kan du sikre dig, at du får mere ud af dit hårde tekstarbejde.

Med korrekturlæsning får du følgende rettelser med i bestillingen:

  • Rettelser af grammatik
  • Rettelser af tegnsætning
  • Rettelser af stave- og slåfejl


Med disse rettelser med i baggagen sikrer du dig, at det ikke bliver sproglige fejl og mangler, der kommer til at være afgørende for de resultater, du kan opnå med din tekst.

Hvis du vil have, eller har brug for, mere end blot almindelig korrekturlæsning, så kan du med fordel se vores renskrivnings-service. Hvor du med korrekturlæsning "blot" får gennemlæst din tekst for fejl og mangler, så vil du med renskrivning få en omfattende sproglig opjustering med i købet. Med renskrivning inkluderer vi også formatering og opsætning af dit dokument.

Sådan bestiller du korrekturlæsning hos os:

Upload dit dokument.

Hyg dig, mens vi arbejder.

Få det færdige resultat.

Vores priser på korrekturlæsning er til at forstå.

Hvis du leder efter billig korrekturlæsning, så er du landet det rette sted. Dit Tekstbureau konkurrerer nemlig med landets bedste priser på korrektur. Læs med her, og få et overblik over vores forskellige prismodeller. Priserne er faste (samt inkl. moms), så du nemt kan se, hvad dit projekt kommer til at koste.

Korrekturlæsning

Kr. 8,- pr. 100 ord

Med korrektur retter vi al tegnsætning, grammatik og slåfejl, så din tekst står skarpt og uden syntaktiske fejl.

Med vores korrekturlæsning får du to filer retur: den første er en fil, hvor du kan se alle de individuelle rettelser, vi har foretaget i dokumentet. Den anden fil er et "rent" dokument, hvor de samme rettelser er implementeret i dokumentet - uden markeringer. Det giver både fuld gennemsigtighed, og gør det så nemt som muligt for dig.

Tilvalg: Layout-optimering

+ Kr. 4,- pr. 100 ord

Med layout-optimering får du, ud over korrekturlæsning, også implementeret et flot og konsekvent layout i dit dokument. Layoutet passer selvfølgelig med dine ønsker og krav.

Tilbud: Studierabat

- 10%

Vi ved, at pengene kan være små i nogle af livets faser. Hvis du er studerende, så giver vi dig 10% rabat på korrekturlæsning – også hvis du har tilvalgt layout-optimering.

FAQ - korrekturlæsning.

Hvordan bestiller jeg korrekturlæsning hos jer?

Rul til toppen af siden, tryk på den røde knap og følg anvisningerne. Det er nemt, og tager blot et par minutter.

Bliver min tekst fejlfri, når I læser korrektur på den?

Du kan sjældent få garanteret en komplet fejlfri tekst – hverken af os eller andre udbydere af korrektur derude. Så det korte svar er: nok ikke.

Til gengæld lover vi, at din tekst kommer til at være af den bedste kvalitet, og at den kommer så tæt på at være fejlfri, som man på fornuftig vis kan forvente.

Kan jeg se hvad I har rettet i min tekst?

Hvis din tekst er i et tekstredigeringsprogram, så bruger vi altid “registrér ændringer”-funktionen – så er det tydeligt for dig at se, hvor vi har lavet rettelser.

Du får selvfølgelig også en ren version af dit dokument retur.

Jeg vil have korrekturlæst en hjemmeside. Hvad gør vi?

Hvis du vil have korrekturlæst teksten på en hjemmeside, så finder vi også ud af det. I dette tilfælde aftaler vi individuelt hvordan korrekturlæsningen skal foregå - du kontakter os bare.

Her vil prisen typisk også være en lille smule højere, da processen sjældent kan gøres lige så strømlinet som hvis teksten var i et dokument. Dette får vi også afstemt, inden vi går i gang.

Jeg er utilfreds med jeres service. Hvad sker der nu?

Vi bestræber os altid på at give dig den bedste oplevelse med vores korrekturlæsningsservice.

Hvis du ikke mener, at vores arbejde står mål med det, vi lover, så kan du sende en klage til patrick@dittekstbureau.dk.

Læs mere om vores korrekturlæsning herunder.

Korrektur – når et hurtigt eftertjek slår til.

Vores korrekturlæsningsservice er til dig, der blot skal have læst din tekst igennem for grammatiske fejl, stavefejl og slåfejl. De fleste af os ved, at tekstværktøjernes indbyggede grammatikkontroller sjældent fanger alle svipsere. Her kan et par ekstra, kyndige øjne være guld værd for at sikre, at teksten fremstår fejlfri. Se det som et hurtigt service-eftersyn på din bil – bare lige så du er sikker på, at den kan dét, der forventes af den.

Se også vores renskrivningsservice - hvis teksten skal til syn.

Nogle gange kan det være en god idé at få teksten tjekket ekstra ordentligt efter. En tekst kan godt være fejlfri når vi taler om grammatik og stavning, men kringlede sætninger, eller upræcist sprog, kan forstyrre forståelsen og indtrykket hos læseren. Med renskrivning sørger vi både for, at teksten fremstår skarp, og at hver eneste sætning har en struktur, der gør den let læselig og forståelig. Vi giver simpelthen din tekst en sproglig opjustering. Så får dine ord den maksimale effekt.

Dine oplysninger er sikre hos os.

Vi respekterer dit privatliv, og de oplysninger, du giver os. Det gælder selvfølgelig også, når du skal have noget korrekturlæst hos os. Vi deler ikke ud ved dørene om hvem du er, eller hvad du skal have lavet – det bliver hos Dit Tekstbureau. Så uanset om dine oplysninger eller din tekst er af særlig følsom karakter, eller hvis du blot er den forfængelige type, så kan du trygt vide dig sikker med vores korrekturlæsning.

Er du studerende? Få studierabat på korrekturlæsning.

Hos Dit Tekstbureau er vi ikke nærige. Vi ved, at nogle har mindre plads i økonomien end andre. Det gælder især for de danske studerende.

Derfor giver vi 10% studierabat på korrekturlæsning til dig, der skal have korrekturlæst opgaver i forbindelse med dit studie.

Er korrekturlæsning overhovedet nødvendig?

Korrekturlæsning er vigtigere end de fleste tror. Hvis din tekst indeholder fejl og mangler, så er der et ganske stort segment af modtagere, som simpelthen hægtes af, når de læser den. En tekst med fejl kompromitterer din autoritet, din troværdighed og din ekspertise.

Du behøver ikke at tage vores ord for det. Herunder giver vi dig to eksempler fra den virkelige verden, hvor korrekturlæsningen kan gøre en reel forskel.

Universitetet: Sproget vægter i bedømmelsen af dine opgaver.

I bekendtgørelsen om eksamen ved universitetsuddannelser (BEK nr. 867 af 19/08/2004) fremgår det, at:

Ved bedømmelse af bachelorprojekt, kandidatspeciale, masterprojekt og andre større skriftlige opgaver skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes stave- og formuleringsevne, uanset hvilket sprog der er skrevet på (…) (§ 11).

Som studerende kan du læse mere i din studieordning – her skal det nemlig fremgå hvordan denne bedømmelse af sproglige evner skal finde sted.

Stavefejl på din hjemmeside koster dig dyrt.

Det viser bl.a. denne undersøgelse fra Website Planet. Organisationen lavede to identiske hjemmesider, men havde med vilje ladet en af disse indeholde en god bunke stave- og grammatikfejl.

Resultatet er ikke til at tage fejl af. På siden med stavefejl var de besøgende næsten dobbelt så tilbøjelige til at forlade hjemmesiden igen i samme øjeblik, som de kom ind på den. Med andre ord har en hjemmeside med stave- og grammatikfejl op til halvt så meget gennemslagskraft overfor sine besøgende som en, der ikke indeholder sådanne fejl.

Har vi overbevist dig?

Skal vi stå for korrekturlæsningen af dine tekster? Så tøv ikke med at lade os høre fra dig. Du kan nemt afgive en bestilling ved blot at tage kontakt til os - tryk på den røde bestillingsknap her på siden.

Og hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vores service er noget for dig eller ikke, så er du velkommen til at ringe os op – ganske uforpligtende, selvfølgelig. Så tager vi en snak om hvad der kan lade sig gøre, og hvad vi kan gøre for dig.