Korrekturlæsning

Hvis din ansøgning, rapport, opgave eller øvrige tekstfiler er plaget af talrige fejl og mangler, så vil dit arbejde ikke få den anerkendelse det fortjener.

Vi klarer korrekturlæsningen præcist som du vil have det, og får dokumentets indhold til at fremstå skarpt, professionelt og uden forstyrrende fejl – både i tekst og i opsætning.

transskribering hero

Fejl og mangler blokerer for budskabet.

Om du har skrevet en ansøgning til et job, et oplæg til et firmamøde, en opgave på din uddannelsesinstitution eller noget helt fjerde, så vil grammatiske fejl og sprogligt sjuskeri komme til at stå i vejen for tekstens formål. 

Det er ofte rigtig ærgerligt. For man kan være nok så god til dét, man laver professionelt – men god skriftlig formidling er bare nogle gange en helt anden ting.

Vælger du korrekturlæsning hos Dit Tekstbureau sørger vi for, at sproget ikke bliver en hæmsko for dig, men derimod en gearing. Med vores service sikrer du, at dine ord bliver hørt uden forstyrrelser af den, der skal læse det.

spørgsmål? Ring på

42 37 75 67

sikkerhed
Styr på GDPR og sikkerhed.
Vi har forståelse for, at vi ofte sidder med personfølsomt og fortroligt materiale fra vores kunder. Det forpligter os både ved lov såvel som i vores samvittighed. Dine data og filer er i sikkerhed hos os – og vi sletter alt materialet, når du har modtaget dokumenterne.

Vi underskriver selvfølgelig gerne nogle papirer på samarbejdet. Så kan du være helt sikker.
Hvorfor vælge os?

4 konkrete fordele ved vores korrekturservice.

I tvivl om du skal vælge os frem for andre til at læse korrektur på dine dokumenter? Så tag lige et kig på hvad du får med vores service inden du beslutter dig.

arrow_2.png
20% rabat, hvis vi kun har få rettelser.

Du skal ikke betale fuld pris, hvis der ikke er meget at komme efter. Hvis vi i snit laver mindre end 5 rettelser pr. side i dit dokument får du 20% rabat på korrekturlæsningen.

Se rettelserne direkte i dokumentet.

Når vi korrekturlæser for dig, så får du to dokumenter retur. I det ene er dokumentet fuldstændig renskrevet, og klar til videre brug. I det andet kan du se alle de rettelser, vi har lavet.

Hurtig levering.

På små opgaver kan vi ofte have et korrekturlæst dokument klar samme eller næste dag. Og hvis du har meget materiale oplyser du os bare om din deadline – så finder vi en løsning.

Valgfrit omfang.

Du bestemmer selv hvilken type korrektur, du vil have fra os. Skal vi blot gennemlæse for almene grammatiske fejl? Eller skal vi opjustere sproget, og tage hånd om layoutet?

Priser

Korrekturlæsning med fordele.

Simpel korrekturlæsning

Når teksten blot skal renses for de gængse fejl.

Kr.
30,-
Pr. side*
*Prisen beregnes pr. normalside a' 2400 tegn inkl. mellemrum, pr. påbegyndt side. Min. pris: 150 kr.
Populær
Korrekturlæsning+

Når tekstens indhold skal opjusteres sprogligt.

Kr.
60,-
PR. SIDE*
*Prisen beregnes pr. normalside a' 2400 tegn inkl. mellemrum, pr. påbegyndt side. Min. pris: 300 kr.
Komplet renskrivning

Når layout og opsætning også trænger.

Kr.
90,-
Pr. side*
*Prisen beregnes pr. normalside a' 2400 tegn inkl. mellemrum, pr. påbegyndt side. Min. pris: 450 kr.

Ønsker du sparring på mindre skriv?

Hos Dit Tekstbureau sidder vi ikke blot med dokumenter, der skal korrekturlæses. Mange af vores kunder – både private og erhverv – bruger os også til at få sparring på deres dokumenter og skriv. 

Om det er jobansøgninger, visitkort, teksten til forsiden af hjemmesiden eller noget helt andet, så hjælper vi også med at give feedback på disse ting. Rettelserne kan vi også hjælpe med at implementere.

Sparring frem og tilbage tager vi faste timepriser for.

Vi korrekturlæser til alle formål

Se hvad vi korrekturlæser for vores kunder.

Udkast til bøger

Inden forlaget skal læse udkastet til din bog igennem kan det være meget rart, at en anden har rettet teksten igennem. Et korrekturlæst udkast øger dine chancer for at få materialet accepteret hos forlaget.

Rapporter

Når en bestilt rapport skal offentliggøres er det ikke sjovt, hvis det blot er kommatering og manglende nutids-r, som modtagerne lægger mærke til. Dette klarer vi også for vores kunder.

Opgaver for studerende

Studerende bruger vores korrekturservice til at gøre deres opgaver bedre – og så øger de chancerne for den gode karakter. Vi hjælper både gymnasie- og universitetsstuderende.

Jobansøgninger

Hvis du er ved at søge drømmejobbet, så er det nervepirrende når ansøgningen skal sendes afsted. Vi giver vores kunder feedback på deres ansøgninger, og sørger for, at alt står skarpt, professionelt og personligt, inden du sender.

Visitkort

Visitkort skal gerne give et professionelt og rent indtryk for dem, der modtager et. Disse korrekturlæser vi også for vores kunder.

Online tekster

Mange af vores kunder ejer en hjemmeside med tekster, som de gerne vil have korrekturlæst. En hjemmeside uden sproglige fejl øger chancen for, at indholdet vil blive taget seriøst.

Artikler

Når praktikanten har lagt sig syg på redaktionen bruger journalister os som et ekstra sæt øjne på deres artikler inden de går i trykken.

Andet

Alt, der indeholder tekst og skriv, kan indeholde sproglige fejl. Vi korrekturlæser stort set hvad som helst – så længe vi kan sproget, selvfølgelig.

udtalelser

Hvad vores kunder siger om os.

Det er dejligt, når vores kunder har gode oplevelser. Herunder deler vi en smule af det, de har sagt om vores korrekturlæsningsservice.

arrow_1.png