Tag et kig bag kulisserne.

Her kan du læse mere om hvem vi er, og historien bag.

Mød barnet bag.

Hej! Mit navn er Patrick. 

Jeg er tekstforfatter, webnørd og humanist. Det er mig, du får fat på, når du tager kontakt. Og det er også mig, der sikrer, at vores samarbejde skaber de resultater, du er ude efter.

Til gengæld er det ikke mig på billedet.

Det er derimod min søn, Osvald. Og Osvald bærer en stor del af ansvaret for det, du sidder og læser nu.

Dit Tekstbureau kom til verden i et kaos af bleer og babygråd i 2021. Min hustru havde lige født vores andet barn – og jeg havde et stort ønske om at tage del i barslen derhjemme.

Den drøm kunne lade sig gøre, hvis jeg startede en online virksomhed. Så det var hvad jeg gjorde. Det blev til en enmandshær i en bureauløsning. Og resten af bureauet? Ja, lad os bare sige, at det dengang var hustruen, vores baby og katten Visse.

Sagen er, at med Dit Tekstbureau kunne jeg arbejde hjemme. 

Når det passede ind (og selvfølgelig også når det ikke gjorde) tog jeg babyen på sidelinjen. 

I dag er tiden med babygråd, hyggeleg og atmosfæreforstyrrende bleer på hjemmekontoret forbi. Ligesom vores baby voksede sig fra spæd til tumling gjorde Dit Tekstbureau det samme. Og virksomhedens vækst fortsætter endnu.

arrow_1.png
Vi er kommet videre siden dengang...

Hvad Dit Tekstbureau er for vores kunder i dag.

Vi udvikler os hele tiden. Og vores kunder bruger os til mange ting. Her får du 3 bud på hvordan mange af vores kunder ser og bruger os.

arrow_2.png
Et brandskabende laboratorium.

Vi eksperimenterer med ordene, indtil magien opstår. Resultatet er et brand – en historie – som dine kunder vil huske.

Et marketing powerhouse.

Vi får virksomheder ud over stepperne. Ofte med gode, velskrevne tekster – men vi har også teknisk know-how, og så hjælper vi også mange med strategi og planlægning.

En tekstforfatterhule.

De fleste af vores kunder bruger os til at skrive. Det er dét, vi først og fremmest gør: Skriver. Om teksterne skal få dine besøgende til at handle – eller skaffe de besøgende i første omgang.