Opgave-feedback, der rykker.

Kr. 180,-

per normalside

(moms inkl.)

Under 24 t. levering

på op til fem normalsider

Opkvalificering

eller pengene tilbage

Kom tættere på akademisk perfektion.
Med opgave-feedback renskriver vi din opgave, og kommer med konkrete forslag til forbedringer - herunder struktur, argumentation, referencer og sproglig stil.

Dette får du med, når du bestiller opgave-feedback:

Renskrivning af din opgave

Vi gennemlæser og renskriver din opgave, så samtlige af dine formuleringer fremstår præcise, koncise og overbevisende.

Feedback på argumentation

I en opgavebesvarelse er argumentationen alfa-omega. Vi foretager derfor en argumentationsanalyse, vurderer styrken af din argumentation. Dertil hører også at vi kommer med forslag til, hvordan du kan forbedre påstand, belæg og hjemmel og argumentationens sproglige elementer styrkemarkører og gendrivelse.

Feedback på struktur

Det er ikke altid, at det er lige let gennemskueligt og oplagt hvad den bedste formulering af en sætning er. I sådanne tilfælde vil vi knytte en kommentar til dine udsagn, hvor vi foreslår alternative formuleringer. Så kan du selv være med til at vælge.

Bedre resultater - opkvalificer din tekst ud fra vores feedback.

"Det er let at læse, fordi det var svært at skrive."
- Ernest Hemingway


De fleste ved udemærket hvordan man får ord ned på papiret. Sværere bliver det straks i dét øjeblik, hvor man skal begynde at forholde sig til ordvalgets betydning for sætningens flow. Når man skal tænke på at variere ordstillingen. Tilpasse lix-tallet. Dokumentets opsætning, layout og formalia. Og skal teksten egentlig ikke også korrekturlæses, for en god ordens skyld?

Med vores opgave-feedback får du:

  • Kommentarer og forslag til forbedringer, som du kan arbejde videre med
  • Feedback på opgavens sprog
  • Renskrivning
  • Konsistent og overskueligt layout

Kort sagt får du et overblik over alt det, der på nogen tænkelig måde skal til for at forbedre og opkvalificere din opgave.

Sådan bestiller du opgave-feedback hos os:

Upload dit dokument.

Hyg dig, mens vi arbejder.

Få det færdige resultat at arbejde videre med.

Vores priser på opgave-feedback er til at forstå.

Vi tilbyder opgave-feedback til fornuftige priser. Dit Tekstbureau konkurrerer nemlig med landets bedste priser på opgave-feedback. Læs med her, og få et overblik over vores forskellige prismodeller. Priserne er faste (samt inkl. moms), så du nemt kan se, hvad det kommer til at koste.

Opgave-feedback

Kr. 100,- pr. normalside

Med opgave-feedback giver vi en komplet gennemgang af opgaven med både grundig argumentationsanalyse. Vi renskriver også din opgave.

Tilbud: Studierabat

- 10%

Vi ved, at pengene kan være små i nogle af livets faser. Hvis du er studerende, så giver vi dig 10% rabat på opgave-feedback.

FAQ - Opgave-feedback.

Hvordan bestiller jeg renskrivning hos jer?

Rul til toppen af siden, tryk på den røde knap og følg anvisningerne. Det er nemt, og tager blot et par minutter.

Omskriver I hele min tekst?

Fra tekst til tekst er det forskelligt hvad behovet er. Nogle gange støder vi på tekster, hvor det simpelthen er alle sætninger, der skal laves om eller redigeres i. Andre gange er det blot nogle få nedslag per side, der er nødvendige.

Det er derfor svært at give et entydigt svar på spørgsmålet på forhånd. Nogle gange er svaret ja - men de fleste gange gør vi ikke.

Bliver min tekst fejlfri, når I renskriver den?

Du kan sjældent få garanteret en komplet fejlfri tekst – hverken af os eller andre udbydere af renskrivning derude. Så det korte svar er: nok ikke.

Til gengæld lover vi, at din tekst kommer til at være af suveræn kvalitet, og at den kommer så tæt på at være fejlfri, som man på fornuftig vis kan forvente.

Kan jeg se de ændringer, I har foretaget i min tekst?

Hvis din tekst er i et tekstredigeringsprogram, så bruger vi altid “registrér ændringer”-funktionen – så er det tydeligt for dig at se, hvor vi har lavet rettelser.

Du får selvfølgelig også en ren version af dit dokument retur.

Hvordan kan I renskrive en faglig tekst uden ekspertise?

Det er vigtigt at huske på, at vi med renskrivning ikke tilbyder mere eller stærkere faglighed til din tekst. Det er udelukkende en service, der har til formål at forbedre sproget og kommunikationen i din tekst.

Hvis vi omskriver en sætning, så gør vi derfor meget ud af at bevare den oprindelige intenderede betydning af sætningen. Det er altså kun hvis den samme betydning af teksten kan formuleres bedre og mere klart, at vi foretager en omskrivning. Hvis vi er i tvivl om hvad en sætning betyder, så markerer vi det - uanset om vi så foretager en omskrivning ud fra et kvalificeret gæt eller ej.

Jeg vil have renskrevet en hjemmeside. Hvad gør vi?

Hvis du vil have renskrevet teksten på en hjemmeside, så finder vi også ud af det. I dette tilfælde aftaler vi individuelt hvordan renskrivningen skal foregå - du kontakter os bare.

Her vil prisen typisk også være en lille smule højere, da processen sjældent kan gøres lige så strømlinet som hvis teksten var i et dokument. Dette får vi også afstemt, inden vi går i gang.

Jeg er utilfreds med jeres service. Hvad sker der nu?

Vi bestræber os altid på at give dig den bedste oplevelse med vores renskrivningsservice.

Hvis du ikke mener, at vores arbejde står mål med det, vi lover, så kan du sende en klage til patrick@dittekstbureau.dk.

Læs mere om vores opgave-feedback herunder.

Renskrivning – når teksten skal til syn.

Det kan nogle gange være en ganske god idé at få teksten tjekket ekstra ordentligt efter. Selvom teksten måske fremstår helt fri for fejl, hvis vi taler om grammatik, tegnsætning og stavefejl, så kan kringlede sætninger eller upræcist sprog stadig forstyrre læseren, og blokere for en ordentlig forståelse. Med renskrivning sørger vi for, at kringlede sætninger og upræcist sprog rettes ind, så hele teksten fremstår forenet i at fremme forståelse for budskabet hos læseren.

Med renskrivning får din tekst større indflydelse - og du får bedre resultater.

Se også vores korrekturservice - hvis et hurtigt eftertjek slår til.

Det kan også være, at din tekst overordnet set hænger ganske fint sammen, og at formuleringerne for det meste sidder i skabet. I disse tilfælde er det mere oplagt blot at få et par ekstra øjne på teksten til at støvsuge for småfejl og mangler, der altid sniger sig med i skriveprocessen. De fleste af os ved, at tekstværktøjernes indbyggede grammatikkontroller ikke opfanger det hele - og her kan et par ekstra, kyndige øjne være guld værd.

Dine oplysninger er sikre hos os.

Vi respekterer dit privatliv, og de oplysninger, du giver os. Det gælder selvfølgelig også, når du skal have noget renskrevet. Vi deler ikke ud ved dørene om hvem du er, eller hvad du skal have lavet – det bliver hos Dit Tekstbureau. Så uanset om dine oplysninger eller din tekst er af særlig følsom karakter, eller hvis du blot er den forfængelige type, så kan du trygt vide dig sikker med vores renskrivning.

Er du studerende? Få studierabat på opgave-feedback.

Hos Dit Tekstbureau er vi ikke nærige. Vi ved, at nogle har mindre plads i økonomien end andre. Det gælder især for de danske studerende.

Derfor giver vi 10% studierabat på renskrivning til dig, der skal have renskrevet opgaver i forbindelse med dit studie.

renskrevet dine opgaver, hvis karakteren er vigtig.

Hvis du læser på universitetet, så ved du garanteret, at et akademisk og korrekt sprogbrug i akademiske opgaver ofte er mindst lige så vigtig som det faglige indhold. Sproget er den studerendes primære værktøj, og det skal mestres som tømreren mestrer sin hammer.

Nej, vi kan ikke lave dine opgaver for dig - du står selv på mål for det faglige. Til gengæld kan vi renskrive dét, du allerede har lavet, så du er sikker på, at sproget arbejder med dig, og ikke imod dig.

Få komplet akademisk vejledning med akademisk feedback.

Hvis du, ud over renskrivning, også er interesseret i at få konkret, akademisk feedback på din opgave - herunder din argumentationsstruktur, din referencemetode, sproglige virkemidler, opstramning af afsnit, mm. - så kan akademisk feedback være en service, du kan få noget ud af. Sæt turbo på dit studiegame, og læs mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Renskrivning kan skabe konkrete resultater for din forretning.

Iflg. denne undersøgelse fra Website Planet har et dårligt sprog en målbar negativ indvirkning på din forretning. Kunderne bliver simpelthen skræmt væk fra din hjemmeside, hvis sproget er for dårligt - et dårligt sprog fremstiller hjemmesiden som utroværdig og uprofessionel.

Derfor er det vigtigt at sikre, at sproget arbejder for din forretning. Dét kan du sikre med vores renskrivningsservice. Kontakt os i dag, og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Har vi overbevist dig?

Skal vi give feedback på din opgave? Så tøv ikke med at lade os høre fra dig. Du kan nemt afgive en bestilling ved blot at tage kontakt til os - tryk på den røde bestillingsknap her på siden.

Og hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vores service er noget for dig eller ikke, så er du velkommen til at ringe os op – ganske uforpligtende, selvfølgelig. Så tager vi en snak om hvad der kan lade sig gøre, og hvad vi kan gøre for dig.