Transskribering - helt simpelt.

Fra kr. 22,-

per minut i lydfil

(moms inkl.)

Under 24 t. levering

pĂĄ op til 30 minutters lyd

99%

nøjagtighed

Spar læssevis af timer med vores transskribering.
Vi transskriberer dine interviews og lydfiler, så du sparer både tid og energi. Få en flot, overskuelig transskription med jævnlige tidskoder - så kan du nemt arbejde videre.

trustpilot-billede

"Jeg havde en vildt god oplevelse med Patrick! Som studerende er det svært at finde nogen, der kan transskribere til studievenlige priser, men det kunne han. Det var super nemt at bestille, og så var begge filer klar under 24 timer senere. Meget personlig service også. Ville ikke tøve med at bruge ham igen!"

Josefine B.

Studerende, 22. januar 2022

Dette inkluderer vi i alle vores transskriptioner:

Tidsstempler pĂĄ hvert speak

Vi gør det nemt for dig at krydstjekke udsnit fra transskriptionen med din lydfil. Vi leverer nemlig altid dine transskriptioner med tidstempler ved hvert speak.

Tydelige markeringer af speakers

Vi farvekoder de forskellige speakers, og sørger for et simpelt layout af din transskription, så den færdige transskription bliver endnu nemmere at arbejde med.

Vi læser korrektur inden levering

Vi lader dig blive i dit arbejdsflow ved at sikre, at du får en transskription uden slåfejl. Vi korrekturlæser altid vores arbejde inden vi leverer det til dig.

Du kan garanteret bruge din tid smartere.

Værdsæt din tid med Dit Tekstbureaus transskriberingsservice, der sparer dig for mange timers kedsommeligt lytte- og tastearbejde. Vi fremstiller transskriptioner med høj nøjagtighed, og har resultater klar i løbet af ganske kort tid. Og så sørger vi selvfølgelig for en flot og overskuelig opstilling, så du let kan arbejde videre med transskriptionen bagefter.

Når du bestiller transskribering hos Dit Tekstbureau, så er der inkluderet en række elementer i vores grundydelse. Blandt disse kan vi nævne:

  • 99% nøjagtighed i tekst-gengivelsen
  • Tidsstempler ved hvert speak
  • En transskription, der er korrekturlæst
  • Et flot, overskueligt layout med tydelige markeringer af speakers


Grundydelsen inkluderer derimod ikke:

  • Fyldord og mumlen, der vurderes irrelevant i konteksten (eksempelvis “øhh”, snublen over ordene i begyndelsen af en sætning, osv.)
  • Attitude-beskrivelser, med mindre de vurderes afgørende for forstĂĄelsen af transskriptionen


Hvis du ønsker en transskription, der gengiver alt i lydfilen én-til-én, så kan du tilvælge verbatim transskribering. Med verbatim transskribering er intet udeladt i transskriptionen. Alt medtages. Halve sætningsbegyndelser, hosten, fyldord, attitudebeskrivelser – ja, hvad end der kan trækkes ud af lydfilen får du også med i transskriptionen med verbatim transskribering.

Er du studerende, sĂĄ tager vi ogsĂĄ hĂĄnd om din situation. Her fĂĄr du nemlig 10% studierabat pĂĄ transskribering, hvis du skal bruge transskriptionen i forbindelse med en opgave pĂĄ dit studie.

SĂĄdan bestiller du transskribering hos os:

Upload din lydfil.

Hyg dig, mens vi arbejder.

Få det færdige resultat.

Vores priser pĂĄ transskribering er til at forstĂĄ.

Hvis du leder efter billig transskribering, så er du landet det rette sted. Dit Tekstbureau har nemlig landets bedste priser på transskribering. Læs med her, og få et overblik over vores forskellige prismodeller. Priserne er faste, så du nemt kan se, hvad dit projekt kommer til at koste.

Transskribering

Kr. 22,- pr. lydminut

Med transskribering sørger vi for, at dine lydfiler repræsenteres nøjagtigt og præcist i søgbare tekster. Inkluderet i denne service er en overskuelig opstilling, og tidsstempler for hver gang der er et skifte i dialogen.

Vi tilpasser selvfølgelig transskriptionen efter dine ønsker. Hvis deltagerne skal repræsenteres anonymt, hvis du eller din organisation ønsker transskriptionen udført i jeres model, eller noget helt andet - fortæl os det, og så retter vi ind.

Tilvalg: Verbatim transskribering

+ Kr. 10,- pr. lydminut

Nogle gange er det vigtigt, at alt fra din lydfil kommer med – fx hver gang, der snubles i en sætning, når der hostes, mærkbare attituder, mm. Alt i lydfilen repræsenteres i teksten.

Tilbud: Studierabat

- 10%

Vi ved, at pengene kan være små i nogle af livets faser. Hvis du er studerende, så giver vi dig 10% rabat på transskribering – også hvis du har tilvalgt verbatim transskribering.

FAQ - transskribering.

Hvordan bestiller jeg transskribering hos jer?

Rul til toppen af siden, tryk på den røde knap og følg anvisningerne. Det er nemt, og tager blot et par minutter.

FĂĄr jeg en 1-til-1-tekstversion af min lydfil?

Når du bestiller almindelig transskribering hos os, så bestræber vi os på at levere en transskription, der er så tro mod den oprindelige lydfil som muligt.

Vi forsøger dog samtidigt at tage et modarbejdende hensyn til transskriptionens overskuelighed. Talesproget er meget anderledes end skriftsproget, og der er ofte mange halve begyndelser, ufuldendte sætninger og tomme fyldord spredt ud over et gennemsnitligt interview. De mindste og mest irrelevante af disse elementer sorterer vi fra, når vi transskriberer for dig. Det sikrer, at du får en transskription, der er til at arbejde med.

Hvis du ønsker at få alle de små detaljer med fra din lydfil i teksten, så bør du tilkøbe verbatim transskribering.

Hvordan krydstjekker jeg i transskriptionen?

Vi ved, at det ofte er nødvendigt at krydstjekke med lydfilen, når man bruger transskriptionen i sit efterfølgende arbejde. Det kan fx være, når man gerne vil citere interview-personen direkte, og skal være 100% sikker på, at transskriptionens indhold præcist matcher dét, der er blevet sagt.

Derfor inkluderer vi altid tidsstempler på hvert speak. Altså – for hver gang, der er et skift i dialogen, så markerer vi altid det sted i lydfilen, hvor den pågældende talestrøm begynder. Det gør det rigtig nemt for dig, når du skal finde frem til det korresponderende sted i din lydfil.

Hvordan transskriberer I sĂĄ hurtigt?

Dette spørgsmål får vi ofte. Svaret er enkelt: strømlinede processer, god software og særdeles hurtige tastefingre.

Vi benytter ikke automatiske, maskingenererede transskriptioner, da det er vores erfaring, at teknologien endnu ikke er et sted, hvor det bidrager positivt til tempoet i processen.

Jeg er utilfreds med jeres service. Hvad sker der nu?

Vi bestræber os altid på at give dig den bedste oplevelse med vores transskriberingsservice.

Hvis du ikke mener, at vores arbejde stĂĄr mĂĄl med det, vi lover, sĂĄ kan du sende en klage til patrick@dittekstbureau.dk.

trustpilot-billede

"Meget grundigt og HURTIGT udført arbejde!"

Pil S.

25. april 2022

Læs mere om vores transskribering herunder.

Hos os fĂĄr du den bedste oplevelse med transskribering.

Der er mange derude, der sidder parate til at transskribere dine lydfiler for dig. Så hvorfor vælge Dit Tekstbureau til denne opgave?

Vi har gjort os umage med at tilbyde den bedste transskribering, der tager udgangspunkt i vores kunders ønsker. Vi giver faste, lave priser – uden overraskelser. Vi giver rabat til studerende. Vi tidsstempler jævnligt. Vi sørger for et lækkert, overskueligt layout. Og så har vi automatiseret bestillingsprocessen, så det blot tager dig to minutter at overdrage opgaven til os.

Vi løskøber dig, så du får tid til det vigtige.

Transskribering tager tid. Lang tid. Derfor er det en oplagt opgave at udlicitere til dem, der sidder med erfaringen.

Hos Dit Tekstbureau har vi erfaringen. Vi kender til hele processen, og har forberedt os godt. Vi bruger en brøkdel af den tid, som almindelige dødelige skal hoste op med for at producere en færdig transskription. Giv os din transskriberingsopgave, og brug din egen tid smartere.

Vi har Danmarks billigste transskribering.

Vores lave priser på transskribering hænger sammen med vores erfaring, og de forberedelser, vi har gjort os. Og så selvfølgelig også det faktum, at vi er ret hurtige på tasterne.

Det er dét, der placerer vores service som den billigste transskribering, du kan få til faste, gennemsigtige priser i Danmark. En simpel 20’er skal du slippe for hvert minut, der er i din lydfil. Dét er en fair, enkel pris. Så er det slut med at forsøge at forhandle prisen unødigt op eller ned.

Er du studerende? FĂĄ studierabat pĂĄ transskribering.

Hos Dit Tekstbureau er vi ikke nærige. Vi ved, at nogle har mindre plads i økonomien end andre. Det gælder især for de danske studerende.

Derfor giver vi 10% studierabat på transskribering til dig, der skal bruge transskriptionen i forbindelse med en opgave på dit studie. Det er nu bedre at bruge hjernekræfterne på at udarbejde en stjernegod opgave, end at skrible al din kreative energi væk med transskribering.

Vi vægter datasikkerhed højt.

Transskribering er informationstungt arbejde. Vi er bevidste om, at de informationer, vi arbejder med, kan være følsomme.

Hos Dit Tekstbureau er fortrolighed vores udgangspunkt. Vi udleverer ikke personoplysninger om dig og dit projekt til uvedkommende, og vi deler ikke ud ved dørene med de informationer, der måtte dukke op i dine lydfiler.

Vi er selvfølgelig altid parate til at indgå en fortrolighedserklæring med dig, der ønsker det, inden vi påbegynder arbejdet med transskriberingen.

Hvor lang tid tager det at transskribere?

Hvor længe det tager at transskribere en lydfil afhænger af flere faktorer. Vi bruger typisk 3-4 arbejdstimer på at transskribere én times lyd – men tidsforbruget svinger efter flere parametre. Er lydfilen af god kvalitet? Hvor hurtigt og tydeligt taler deltagerne? Hvor mange deltagere er der i interviewet? Og hvor ofte vil du tidsstemple?

Den primære faktor, der er afgørende for hvor længe det vil tage dig at transskribere en lydfil, er dog dit tempo på tastaturet. Kan du skrive hurtigt og fejlfrit, og kender du de smarte tastaturgenveje på din computer, så kan du gode forudsætninger for at opnå et fornuftigt tempo i transskriberingen.

Har vi overbevist dig?

Skal vi stå for transskriberingen af dine lydfiler? Så tøv ikke med at lade os høre fra dig. Du kan nemt afgive din bestilling direkte i vores online bestillingsmodul – det tager ikke mere end to minutter. Og skulle du foretrække en mere manuel proces, så sidder vi også klar på mail eller telefonen.

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vores service er noget for dig eller ikke, så er du velkommen til at ringe os op – ganske uforpligtende, selvfølgelig. Så tager vi en snak om hvad der kan lade sig gøre.