Transskribering

For de fleste er transskribering intet andet end en kamp gennem en myriade af overspringhandlinger.

Men du kan også slippe for frustrationerne. Bruge tiden på noget andet, der giver mere mening for dig. Så klarer vi transskriberingen imens.

transskribering hero

Spar dig selv for slæbet – lad vores dygtige transskribenter træde til for dig.

Enhver, der har siddet krumrygget over tastaturet for at transskribere ved, at det tager tid… altså, ekstremt lang tid. For virksomheder er transskribering den måske mindst rentable arbejdsopgave, og for alle andre er opgaven bare helt uoverkommelig kedelig.

Og så findes der dem, der faktisk kan finde det hyggelige frem i at sidde og transskribere. Dem, for hvem transskribering blot er som at lytte til en podcast i slowmotion. Hvor fingrene frit flyver over tastaturet imens lyden spiller. Dét er hvad der kendetegner en god transskribent. 

Transskribenterne finder du hos os – til stjernegode priser.

spørgsmål? Ring på

42 37 75 67

sikkerhed
Styr på GDPR og sikkerhed.
Vi har forståelse for, at vi ofte sidder med personfølsomt og fortroligt materiale fra vores kunder. Det forpligter os både ved lov såvel som i vores samvittighed. Dine data er i sikkerhed hos os – og vi sletter alt materialet, når du har modtaget transskriptionerne.

Vi underskriver selvfølgelig gerne nogle papirer på samarbejdet. Så kan du være helt sikker.
Hvorfor vælge os?

4 konkrete fordele ved vores transskriberingsservice.

Vi kan sagtens komme med argumenter for hvorfor vi skal transskribere for dig. Også selvom det bedste argument er, at du jo egentlig ikke har lyst til selv at sidde med tjansen.

arrow_2.png
Danmarks billigste transskribering.

Du er her nok ikke fordi du er parat til at betale overpriser. Det kommer du heller ikke til – for du skal lede længe før du finder transskribering, der er billigere end hos os.

Overskuelige transskriptioner.

Vi farvemarkerer speakere, adskiller det talte, og indsætter tidskoder lige så ofte, som du vil have det. Så får du en transskription, der er nem at arbejde videre med.

Hurtig levering.

På små opgaver kan vi ofte have en færdig transskription klar næste dag. Og hvis du har meget materiale oplyser du os bare om din deadline.

Valgfri detaljegrad.

Du bestemmer hvor meget vi skal tage med fra lydfilen. Skal vi producere en ren transskription uden "øh" og "hvad hedder det...", eller en verbatim transskription, hvor alt tages med?

Priser

Billig transskribering – helt simpelt.

Budgetvenlig transskribering

Ideel til studerende og private.

Kr.
22,-
pr. minut i lydfil
*Ved flere personer end de inkluderede koster det en merpris på 4 kr./min. pr. ekstra deltager.
Populær
Letlæselig transskribering

Ideel til journalister, forfattere og psykologer.

Kr.
25,-
PR. MINUT I LYDFIL
*Ved flere personer end de inkluderede koster det en merpris på 4 kr./min. pr. ekstra deltager.
Verbatim transskribering

Ideel til forskning og juridiske formål.

Kr.
40,-
PR. MINUT I LYDFIL
*Ved flere personer end de inkluderede koster det en merpris på 6 kr./min. pr. ekstra deltager.

Er lydkvaliteten ikke i top? Tænk ikke på det.

Vi tilstræber altid så høj præcision i transskriptionerne som muligt – også selvom lydkvaliteten i dine optagelser måske ikke er den bedste. Vi har software, der hjælper os med at rense lydfilerne for baggrundsstøj. Og vi tager ikke merpriser for dårlig lyd.

Dog sker det en gang imellem, at lydkvaliteten er for dårlig til, at vi kan ramme præcisionsmålene ovenfor. I så fald hører du fra os, når vi arbejder på din transskription.

Vi transskriberer til alle formål

Se hvad vores kunder bruger transskriptionerne til.

Juridiske formål

Når personer udtaler sig eller lader sig interviewe på forhånd i forbindelse med en retssag, så skal disse transskriberes. Det sikrer, at dokumentationen er i orden.

Psykolog-interviews

Til udarbejdelsen af psykologundersøgelser for det offentlige ligger der ofte betydelige mængder psykolog-interviews til grund. Disse transskriberer vi også.

Forskning & studie

Når aktuel forskning og studier bygger på dybdegående, kvalitative interviews, så er transskribering af disse interviews nødvendigt for det videre analysearbejde. Det hjælper vi med.

Journalistarbejde

Journalister interviewer – og mange journalister sidder også selv efterfølgende med transskriberingen. Vi klarer transskriberingen for de journalister, der hellere vil bruge mere tid på deres egne historier.

Podcasts

Har du en podcast kan det være en god idé at transskribere den. Transskriptionerne er let for søgemaskinerne at indeksere, og materialet er også oplagt at bruge i repurposing på andre kanaler.

Video-tekstning

Transskriptioner af videomateriale kan bruges til et væld af forskellige formål – fx undertekster, dokumentation og lignende.

Portrætbøger

Biografier og personlige portrætter bygger oftest på mange timers personlige interviews. Det giver bunkevis af lydmateriale, som skal transskriberes.

Anden dokumentation

Nogle gange kan det være rart at få styr på en bunke optagede telefonsamtaler, møder, osv. Og det hjælper vi selvfølgelig også med at transskribere.

udtalelser

Hvad vores kunder siger om os.

Det er dejligt, når vores kunder har gode oplevelser. Herunder deler vi en smule af det, de har sagt om vores transskriberingsservice.

arrow_1.png