>   Har du spørgsmål? Brug chatten eller giv os et opkald på tlf.: 42 37 75 67. Du kan også sende en mail.

 

Oversættelse

Kr. 0,59,- pr. ord (med åbningsrabat)   |   Før: Kr. 0,99,- pr. ord

Skal du have oversat en tekst fra dansk til engelsk eller omvendt, så står vi klar til at hjælpe dig. Denne ydelse er for dig, der skal bruge en pålidelig oversættelse af et dokument, så resultatet fremstår som var indholdet oprindeligt skrevet på det pågældende sprog.

Hvordan tilgår vi oversættelsesopgaver?
Vi ved, at det i mange oversættelsesopgaver er vigtigt, at teksten ikke blot oversættes ord for ord, men at betydningsindholdet og flowet i sproget også skal overleve gennem oversættelsen. De fleste af os er på et tidspunkt garanteret faldet over en dansk tekst på nettet, hvor det ikke var svært at gennemskue, at teksten var resultatet af en alt for dårlig oversættelse fra et andet sprog. Maskinoversættelser er, trods deres popularitet, heller ikke endnu på et sted, hvor de pålideligt rammer plet med hensyn til at bevare betydningen af fx talemåder, komplekse sætninger og nuancer, der opstår af konteksten.

Hvad oversætter vi? 
Vi oversætter hjemmesider, produktbeskrivelser, nyhedsbreve, brochurer, visitkort, artikler, bøger, referater - ja, hvad end du har der skal oversættes.


Oversættelse
  • Kvalificerede oversættere
  • Tilkøb ekstra korrektur (+kr. 30,- pr. normalside)
  • Dansk-engelsk
  • Engelsk-dansk